torsdag 19 maj 2011

Street Wars - 2011



Dagens andra Seagal:are och vad kan man säga? Jag är svag för den här mannen. Inte bara det utan det här är den andra delen av True Justice/Southern Justice-serien med Sigge. Eller avsnitt 3 & 4 då det precis som i Deadly Crossing är två avsnitt ur serien som det handlar om. Ni som såg förra filmen kommer att känna igen er då samma personer förekommer och att Seagal även den här gången går i väg med ännu en snygging i sista bildrutan. Storyn går ut på att det cirkulerar dödliga Extasytabletter som tar kål på de partysugna i staden så Team Seagal sätts på saken och nu ska de skyldiga stoppas, lokaliseras och utplånas men kanske inte i denordning jag precis skrev.

För att krydda till det extra här så blir det lite turbulent då en i teamet plötsligt har en sjukdom som kräver inhalator och det är ingen crackpipa, Jay! Att sedan personens sambo visar sig känna sig utanför och drar hem till morsan är bara löken på laxen. Inget som skiljer sig från mängden där inte. Vad som däremot skiljer sig är det att dte smäller mer den här gången och vi får lite mera blod och squibs samt att herr Seagal bryter lite armar och till och med sparkar ner folk. Vad har hänt? Själv trodde jag han var stelopererad från naveln och nedåt eftersom han aldrig sparkar men tji fick jag.

Vad som stör mig är brunnetten i laget då hon ser ut att vara tillverkad i samma form som en Barbiedocka. Stomatolleende med en imponerande samling tänder vars antal skrämmer mig och en midja som till och med Barbie själv hade delat ut gratis avsugningar för, den saken är säker. De andra i teamet är som i förra filmen, lagom störiga och fantastiska på att visa upp sig och sina färdigheter inför båda oss tittare som chefen Seagal. Står man ut med det så har man 90 underhållande minuter framför sig bara så länge man har i åtanke att det är två tv-avsnitt och ingen regelrätt Seagalfilm.  Extra plus för att Byron Mann från Belly of the Beast och A Dangerous Man är med som slemmig filmare. Väl värd en titt för oss Seagal-ofiler, ni andra bör se fler filmer av mannen så ni med kommer i samma underbara sinnesstämning som oss.

2 kommentarer:

Jay sa...

Den var helt ok, klart bättre än Deadly Crossings

Weekend Video sa...

Instämmer för en gångs skull.