tisdag 17 mars 2009

Extramarital - 1998



Traci Lords är tillbaka som Elizabeth, en skjutjärnsreporter på väg fram i karriären, bara hon kan avsluta sin artikel om otrohet. Men plötsligt löser det sig när hon springer på Ann. En kvinna so nästan direkt avslöjar att hon har en älskare och att hon är på väg att träffa honom. Hon menar på att romantiken i alla förhållande alltid dör så hon har detta förhållande för att hålla sin egen romantik levande. De två damerna bekantar sig och Ann släpper in Elizabeth mer och mer. Allt går bra tills Ann plötsligt är försvunnen.

Ja, ni märker direkt vad det är för sorts film det handlar om. Traci Lords har sexscener men lyckas med konststycket att inte visa sig naken trots hon inga kläder på sig har. Det ni! Ann, som spelas av Maria Diaz, är en vacker kvinna med en otrolig kropp så gillar man den här sortens film så blir man inte besviken. Det är en soft porn-thriller kan man säga. Lite avklätt, lite naket och lite spänning. Ingen ny Basic Instinct eller en Showgirls, där Maria Diaz även är med i och som jag blev väldigt sugen på att se nu, utan en helt okej thriller från PM.

Förvånansvärt okej budget och Traci är fin som fasiken i denna. Hon agerar riktigt bra med får jag säga. Men väntar man sig action, bilkrascher och vilda skottdueller så får man kolla någon annanstans. Visst fan, Jeff Fahey är också med, han har medproducerat med Lords visst. Roligt nog så är denna visst Rated R i USA pga sexscenerna så nu ni vet vad som väntar. Helt okej film faktiskt.

3 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Lite roligt att en person som gjorde allt för att ta sig in i p-branschen, inklusive falskleggade, sedan gjorde såna här filmer, där hon plötsligt var för "fin" för att visa sig naken. En sur bismak av hyckleri.

Tobias Thuresson sa...

Edit: För övrigt är Jeff Fahey en av de absolut coolaste skådisar som finns :-)

Weekend Video sa...

Det har du rätt i faktiskt, det om Lord nu hahaha
Konstigt att hon plötsligt blivit så pryd när hon var allt utom det tidigare :D