tisdag 10 mars 2009

Deadly Breed - 1989



Tyvärr så måste den dagen komma då man till och med springer på en dålig film från PM och detta är verkligen en usel film och i dag kom den dagen. Regissören denna gången är Charles T. Kanganis som inte har koll ett dugg på vad han gör. Vi får ett horribelt resultat. Han gick sedan vidare till 3 Ninjas Kick Back och det räcker för mig att veta.

Storyn handlar annars om poliser med rasistiska intentioner som mördar nyligen frigivna fångar som inte är vita, ingen skonas. Och hur deras övervakare kommer det på spåret. Och hur det sedan drabbar honom och vad han gör.

Storyn är inte dum alls den är bara illa skött av en usel regissör som inte vet vad han gör. Det stora namnet i filmen är William Smith och han reser sig ur sin stol en gång i hela filmen så han gjorde nog alla sina scener på en gång och slapp sedan undan denna röra. Resten av de inblandade är riktigt usla skådisar och de har en stor del i att dra ner denna. Dem och budgeten som inte kan vara på många ören då poliserna inte ens har uniform utan bara en svart skjorta med en bricka. Då är det lågbudget!

Dåligt skött av annars seriösa lågbudgetsmänniskor som kan mycket bättre och har gjort oändligt bättre filmer för samma budgets. Med bättre skådisar och framför allt en bättre regissör så hade denna kunnat bli mycket bättre än vad den är nu. Lamas i leaden på denna så hade den verkligen sparkat stjärt! Nu klarar den inte ens att sparka på en sängliggande pensionär i koma.

Endast för PM-fanatiker som vill komplettera samlingen. Inga andra.

Inga kommentarer: