lördag 28 februari 2009

Vipers - 2008



Det finns djurskräckisar och det finns djurskräckisar med Tara Reid i. Det sistnämnda måste undvikas till varje pris. För det finns nog fan inte en sämre "aktris" än henne i modern tid. Skottpengar bör utlovas snarast!

Genmanipulerade ormar bryter sig ut från forskningsstation och terroriserar en liten ö. Ormarna som inte bara biter stackarna äter upp dem med, de sväljer inte dem då de är för små för det utan de äter upp människorna bit för bit i stora blodiga attacker som är cgi-gjorda. Vilket ormarna är med. Tyvärr är inte skatan Reid det.
Och resten förstår ni själva vad som händer.

Ytterligare ett RHI-släpp som stått på inköpslistan men det blir det verkligen inget av, den saken är säker. Reids roll i det hela är att hon säljer blommor samt hon odlar ganja till cancersjuka på ön. Hon har inte bara en ny huvudbonad för var situation i filmen utan hon är även en jävel på att tjuvkoppla bilar, bryta sig ur häktet, köra motorcykel och fan vet allt. Människan är ett levande kräkpulver.

Jag kommer aldrig förlåta mig själv för denna upplevelse. Bör undvikas till varje pris!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyckte den var rätt underhållande. Å andra sidan var förväntningarna rätt lågt ställda, tror att en ormskräckis med Tara Reid (som ser rejält bakisplufsig ut i varenda scen) mår bäst av det ;).

Weekend Video sa...

Jag försökte, R- Lee Emrey vet att jag försökte men hjärnan sa i från tillsammans med stopp-knappen på fjärren :D
Och sen hela den här sörjan med den splittrade familjen som återförenas 5 minuter efter att gubbens älskarinna blir uppäten samt att de alla plötsligt börjar be till Gud mitt i alt med!

Anonym sa...

Only in america ;).